.

.

STAGNUM.17 - XV BACHIANA




































XV BACHIANA
ÀRIES DE J.S. BACH

Joan Garcia Gomà, baríton
Eva del Campo, clavicèmbal

dissabte 19 d'agost a les 10 de la nit
al claustre
entrada 10€


Joan Garcia Gomà, baríton
Es va iniciar musicalment a l’Escolania-Coral de Sant Agustí de Sabadell. Ha participat al Barcelona Opera Studio, a la 
III Acadèmia de Professionalització de Jordi Savall, a l’escola d’òpera dels Amics de l’Òpera de Sabadell. Ha rebut classes 
de cant de Montserrat Caballé, Jaume Aragall, Roberto Accurso, Francesca Roig, Raquel Pierotti. Ha interpretat els rols 
operístics de Papageno (La flauta màgica), Sulpice (La filla del regiment), Giorgio Germont (Traviata), Don Alfonso (Così fan tutte). 
En sarsuela ha interpretat els rols principals de La leyenda del beso, La del manojo de rosas i La canción del olvido. 
Pel que fa a oratori: El Messies de Händel, Carmina Burana d’Orff, Oratori de Nadal de Saint-Saëns, Petita missa solemne 

de Rossini i Rèquiem de Fauré. Ha estat guardonat en diversos concursos internacionals.




Eva del Campo, clavicèmbal

Nascuda a Barcelona.Després d’haver finalitzat la formació pianística inicia els seus estudis de clavicèmbal amb  Jordi Reguant i Marju Vatsel en diferents Conservatoris del territori Català.

Més tard, es gradua en el Departament de Musique Ancienne del CNR de Toulouse (França) amb Yasuko Bouvard i François Saint-Yves (baix continu) entre d’altres. Es Gradúa també en  Grau Superior de Clave amb Beatrice Martin a l' Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) .

 Ha realitzat nombrosos cursos i seminaris en Itàlia, França i Espanya  on ha pogut treballar amb clavecinistes com Enrico Baiano,Kenneth Weiss , Maggie Cole, Anne Catherine Vinay, Rinaldo Alessandrini, entre d’altres.

Es requerida com a continuísta en diferents orquestres com la OCT ( Orchestre de Chambre de Toulouse) ,  dirigida pel mestre Gilles Colliard, OBC(Orquestra Barroca Catalana), OCC( Orquestra de Cambra Catalana) i Acadèmia 1750  A( Orquestra resident del Festival de Torroella de Montgrí)  realitzant concerts i gires amb directors com Enrico Onofri, Ottavio Dantone,Alfredo Bernardini, Mareck Stryncl, Paul Woodwin.

Ha actuat en diferents Festivals i Cicles de Música Antiga tant a Catalunya, Espanya com a Europa( França, Albania, Itàlia…)amb diferents formacions cambrístiques. Actualment forma duo estable amb la violagambista francesa Anne Gaurier, Les Sons Harmoniques, realitzant nombrosos concerts per la geografia francesa.